Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΑΝΤ: ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!


Κίνδυνος σύγκρουσης ευρείας κλίμακας, τα… σκάγια θα πάρουν και την Ευρώπη! Κι όλα αυτά για την ασφάλεια του Ισραήλ! 

«Ελεύθερα» είναι πλέον τα χέρια των αμερικανοσιωνιστών, μετά το πέρας της επιχειρήσεως στην Λιβύη και τώρα ετοιμάζονται για… νέες περιπέτειες. Οι φήμες που κυκλοφορούν μιλάνε για επικείμενη επιδρομή στη Συρία, το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό στόχο που είναι βεβαίως το Ιράν.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη του τις έντονες φήμες αλλά και τις πληροφορίες που λαμβάνει, ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, έστειλε με δηλώσεις του σαφή προειδοποίηση στην Ουάσινγκτον, ότι αν του επιτεθούν δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά αντίθετα θα τους χτυπήσει… εκεί που πονάνε: στο Ισραήλ!

Επίσης, τόνισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Συρία δεν θα είναι μόνη και θα έχει την συμπαράσταση του Ιράν. Να οι σχετικές δηλώσεις:

«Αν κάποιοι κάνουν την τρέλα να επιτεθούν στη Δαμασκό μου αρκούν μόνο έξι ώρες για να μεταφέρω εκατοντάδες πυραύλους στα υψίπεδα του Γκολάν και να πλήξουν το Τελ Αβίβ.

Η απάντηση της Συρίας θα εκδηλωθεί στις τρεις πρώτες ώρες αλλά στις επόμενες τρεις ώρες το Ιράν θα επιτεθεί στα πολεμικά της Αμερικής που βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο και ταυτόχρονα θα μπουν στο στόχαστρο αμερικανικοί και ευρωπαϊκοί στόχοι».

Για να δούμε λοιπόν, με αυτά τα δεδομένα, θα το επιχειρήσουν οι αμερικανοσιωνιστές ή δεν θα το επιχειρήσουν;
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου