Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Προειδοποιήστε τους δικούς σας: Το νέο εμβόλιο είναι επικίνδυνο




Του Dr. Mercola*
Το “Fluzone High-Dose” ("Μεγάλη Δόση Fluzone") είναι ένα νέο εμβόλιο κατά της γρίπης που κατασκευάζονται από την Sanofi Pasteur. Το νέο εμβόλιο έχει δημιουργηθεί ειδικά για ηλικιωμένους, 65 ετών και άνω.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Centers for Disease Control and Prevention) σπεύδουν να καθησυχάσουν τους ηλικιωμένους ότι το Fluzone είναι εξίσου ασφαλές με τα τακτικά εμβόλια της εποχικής γρίπης. Αν διαβάσετε τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του CDC, όμως, γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι το Fluzone μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές όσο ισχυρίζεται. .
Το Fluzone φαίνεται να προκαλεί πολλές περισσότερες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των πυρετών.
«Το προφίλ ασφαλείας του εμβολίου Fluzone High-Dose είναι παρόμοιο με εκείνο των τακτικών εμβολίων γρίπης, αν και ανεπιθύμητες ενέργειες (οι οποίες επίσης έχουν αναφερθεί μετά από κανονικά εμβόλια γρίπης) αναφέρθηκαν πιο συχνά μετά τον εμβολιασμό με Fluzone High-Dose.
Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια κλινικών μελετών ήταν ήπιες και παροδικές και περιλαμβάνουν: πόνο, ερυθρότητα και οίδημα στο σημείο της ένεσης και πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, πυρετό και αδιαθεσία. "
Γιατί οι ηλικιωμένοι παίρνουν εμβόλιο Higher Dose Vaccine;
Μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ του «τακτικού» εμβολίου Fluzone και του Fluzone High-Dose για τους ηλικιωμένους είναι ότι το τελευταίο περιέχει τέσσερις φορές περισσότερα μικροβιακά αντιγόνα - των ιών της γρίπης που μεταβάλλονται - που ζητούν από το σώμα σας να παράγει αντισώματα για τα τρία διαφορετικά στελέχη της γρίπης που περιέχονται στο εμβόλιο της γρίπης.
Η ιδέα είναι ότι οι ηλικιωμένοι χρειάζονται περισσότερα αντιγόνα για να προκαλέσουν την επιθυμητή ανοσολογική απάντηση, διότι μελέτες έχουν δείξει ότι το εμβόλιο της γρίπης δημιουργεί μόνο μία αδύναμη ανοσοποιητική απάντηση στους ηλικιωμένους. Στην ουσία, οι επιχειρήσεις έχουν αντιληφθεί ότι το εμβόλιο της γρίπης δεν λειτουργεί στους ηλικιωμένους, και η πεποίθηση είναι ότι ανεβάζοντας την δόση θα λειτουργήσει.
Ωστόσο, αν έχετε διαβάσει το ένθετο της συσκευασίας, θα σας πει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη που υποστηρίζει μέχρι αυτή τη θεωρία ... Αναφέρει:
"Τα δεδομένα από κλινικές δοκιμές που συνέκριναν το Fluzone με το Fluzone High-Dose μεταξύ των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω δηλώνουν ότι μια ισχυρότερη ανοσολογική απόκριση (δηλαδή υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων) εμφανίζεται μετά από εμβολιασμό με το Fluzone High-Dose.
Το αν η βελτίωση της ανοσολογικής απάντησης οδηγεί σε μεγαλύτερη προστασία έναντι της νόσου των πτηνών μετά από τον εμβολιασμό ή όχι δεν είναι ακόμα γνωστό. Μία εν εξελίξει μελέτη σχεδιάστηκε για να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα του Fluzone High-Dose στην πρόληψη της ασθένειας από τη γρίπη σε σύγκριση με το Fluzone αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2014-2015. "
Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια περίπου, οι ηλικιωμένοι που λαμβάνουν αυτήν την πολύ πιο ισχυρή δόση του εμβολίου της γρίπης συμμετέχουν σε αυτό που ισοδυναμεί με ανεξέλεγκτο πείραμα. Υπάρχει ήδη παραδοχή ότι κανείς δεν ξέρει εάν θα αποτρέψει πραγματικά τους ηλικιωμένους από να κολλήσουν τη γρίπη ή όχι!
Το εμβόλιο High-Dose έχει τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.
Σύμφωνα με μελέτες για την ασφάλεια του κατασκευαστή, σε σύγκριση με το κανονικό εμβόλιο Fluzone, η έκδοση της υψηλής δόσης όχι μόνο οδήγησε σε πιο συχνές αναφορές για συχνές ανεπιθύμητες αντιδράσεις, προκάλεσε, επίσης, ελαφρώς υψηλότερα ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (SAE’s).
* Ο Joseph M. Mercola, D.O. (γεν. 1954), είναι Αμερικάνος αμφιλεγόμενος οστεοπαθητικός, ακτιβιστής για την υγεία, και επιχειρηματίας που εργάζεται στο Hoffman Estates τουIllinois. Έχει γράψει πολλά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του ‘The No-Grain Diet’ και το ‘The Great Bird Flu Hoax’ (Η Μεγάλη Απάτη της Γρίπης των Πουλερικών). Ο Mercola είναι ο ιδρυτής και ο διαχειριστής της εναλλακτικής ιατρικής ιστοσελίδας Mercola.com, όπου υποστηρίζει την προσέγγιση σε θέματα υγείας με διατροφικές συνήθειες και τρόπο ζωής και εμπορεύεται μια γκάμα προϊόντων που αφορούν την υγεία. Ο Mercola επικρίνει πολλές πτυχές της κοινής ιατρικής πρακτικής, ιδιαίτερα τον εμβολιασμό και τη χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων και χειρουργικής επέμβασης για τη θεραπεία ασθενειών.
Ειδικά για τα εμβόλια και την πολιτική εμβολιασμού που ακολουθείται, ο Mercola είναι άκρως επικριτικός, ισχυριζόμενος ότι είναι πάρα πολλά εμβόλια χρησιμοποιούνται πολύ νωρίς κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Υποστηρίζει προληπτικά μέτρα παρά τον εμβολιασμό, σε πολλές περιπτώσεις, και επικρίνει έντονα τα εμβόλια της γρίπης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου