Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ






ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2005, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Η κ. ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ
ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΜΠΕΝΑΚΗ:

"...Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...".

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Συνέντευξη τύπου απο την σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες 16/9/2010 του Γιώργου Παπανδρέου-Τσαντ Μινέϊκο και αναγγελία της παγκόσμιας διακυβέρνησεως των "πολιτικών" που αναζητούν την κυριαρχία τους πάνω στους λαούς.

ΠΡΑΞΗ ΤΡΙΤΗ
Μετά την "περίφημη" ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου από τη πρωτεύουσα της Ε.Ε της Βρυξέλλες για παγκόσμια διακυβέρνηση, σειρά έχει η Νέα Υόρκη 19/9/2010 και πιο συγκεκριμένα μέσα από το προπύργιο τους τον Ο.Η.Ε.

ΠΡΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
Τέλος ανακοίνωση Βενιζέλου-Τουρκγούτ για μη είσπραξη φόρων μέσω της ΔΕΗ στις 23/6/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου