Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Βίαζαν επί 8 μήνες 12χρονη για να ασπαστεί το Ισλάμ!




Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις πράξεις ορισμένων «ανθρώπων» ειδικά όταν το θύμα τους είναι ένα παιδί 12 ετών. Ένα κοριτσάκι έζησε τη φρίκη στα χέρια των απαγωγέων του στο Πακιστάν, απλώς και μόνο επειδή ήταν χριστιανή.
Η 12χρονη απήχθη από τη Λαχόρη και οι δράστες επί 8 μήνες τη βασάνιζαν, τη βίαζαν και τη χτύπαγαν μέχρι εκείνη να ασπαστεί το Ισλάμ. Μάλιστα ένας από τους απαγωγείς της εμφάνισε πλαστά έγγραφα γάμου για να πείσει ότι είχε παντρευτεί το παιδί και ότι πλέον του ανήκε! Ωστόσο η μικρή κατάφερε έπειτα από 8 μήνες φρίκης να το σκάσει και να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δράστες δεν συνελήφθησαν καθώς έχουν στενούς δεσμούς με μία παραστρατιωτκή οργάνωση του Πακιστάν, ενώ το κορίτσι δεν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις καθώς η αστυνομία δε συναινεί σε κάτι τέτοιο. Αντίθετα οι αστυνομικοί συνέστησαν στους γονείς να παραδώσουν το παιδί στον «σύζυγό» της. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ενώ ο πατέρας κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του από τον Ιανουάριο, η αστυνομία δεν έκανε το παραμικρό για να βοηθήσει την οικογένεια! Η οικογένεια εξακολουθεί να ζει ένα Γολγοθά καθώς κρύβεται από τους απαγωγείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου