Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ στην Εκκλησία την Κυριακή 07:00 - 10:00 το πρωί.









Όσοι μένουν εδώ βλέπουν τον εαυτό τους να αργοπεθαίνει, μέσα σε ένα καθεστώς που τους καταδικάζει κάθε μέρα να πίνουν το δηλητήριο της μιζέριας. Όχι της φτώχειας. Ούτε της ανεργίας. Ούτε της ασθένειας. Ούτε της πείνας ή της δίψας.

Όσοι φέυγουν έξω παρατηρούν τον εαυτό τους να αποσυντίθεται μέσα στην ατμόσφαιρα της νεοκουλτούρας και να αφομοιώνονται μέσα στο χάος πολυπολιτισμού.


Που μπορείς να πας και να μην σε βοηθήσει ο Θεός;
Που μπορείς να πας και να μη σε πειράξει ο διάβολος;

Η πίστη δεν είναι τόπος. Η αρετή δεν είναι ένστικτο.
Κι όμως, ο θάνατος είναι επιλογή.
σταυροδρόμι
Δεν είναι οι πλατείες μέρος για μάχες. Κάνενα θεμέλιο δεν τρίζει από τις αγανακτισμένες πλην φοβισμένες και απελπισμένες φωνές καμίας πλατείας ή αλάνας ή καναπέ.

Οι μούντζες γίνονται μπούμερανγκ ή χάνονται μέσα στα κύμματα της βλακείας που εκπέμπονται από τους «μεγάλους» εγκεφάλους και το σήμα δεν φτάνει ποτέ σε καμμία συνείδηση.

3 ώρες την εβδομάδα κάνουν πολλά μεταξένια μαξιλάρια να μουσκέψουν, ενώ 3.000 ώρες συνεχούς θορύβου στις πλατείες ακούγονται σαν μουσική δωματιού στα συμπόσια της προδοσίας.

Οι Εκκλησίες δεν είναι κέντρα διασκεδάσεως. Είναι στρατόπεδα. Είναι πεδία μάχης. Πεδία βολής.

ΟΛΟΙ στην Εκκλησία την Κυριακή  
07:00 - 10:00 το πρωί. 


Κ.Π. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου